Hallo

Ik ben Daphne Véronique

Al ruim 17 jaar ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialist en visagist. Negen jaar geleden is één van mijn dromen in vervulling gegaan en is mijn bedrijf VERODA een feit. Voordat ik mijn eigen onderneming ben gestart heb ik veel ervaring opgedaan. Deze kennis zijn de bouwstenen geworden voor mijn succesvolle bedrijf. Al vanaf jongs af aan ben ik ondernemend, creatief, innovatief en heb ik oog voor detail. In mijn privéleven ben gelukkig getrouwd en trotse moeder van een dochter. Ik zit altijd vol ideeën, houd van eigenheid en originaliteit. Ik doe mijn werk met professie en passie. Mijn visie is “True Beauty Lies Within”. Echte schoonheid komt van binnenuit. Ik vind elke vrouw een schoonheid en tijdens de behandelingen is er ook de ruimte voor je innerlijke schoonheid. Je bent uniek, je bent prachtig, je bent kostbaar, je bent mooi. 

welkom in de salon

Persoonlijke ontwikkeling

De afgelopen jaren heb ik besteed aan mijn persoonlijke ontwikkelingen door cursussen te volgen, naar workshops te gaan, door werkervaring en een studie maatschappelijke zorg. Ik heb een eigen behandelmethode en make-upworkshop en massageworkshop ontwikkeld. Ik ben nog steeds in ontwikkeling en ben leergierig.

De naam VERODA is een samenvoegsel van mijn naam Daphne Véronique.

Sinds 2015 heb ik onder de paraplu van Veroda mijn bedrijf WAXLADY opgezet. Ik wax al jaren en kreeg steeds meer vraag naar de Brazilian wax. Ik ben de enige waxsalon in Veenendaal speciaal voor vrouwen. Meer informatie op www.waxlady.nl

Prachtige groet,

Daphne Véronique

 

Daphne in de Media

TV-opnames in mijn salon

Voor een televisieprogramma van RTL4 werd mijn expertise op het gebied van wellness gevraagd en is er een bedrijfsfilm gemaakt over mij en mijn bedrijf. Ik vind het geweldig om mijn kennis te mogen delen en overdragen. Het was een bijzonder mooie ervaring om mee te mogen werken een het programma. 

 

True beauty lies within

Pin It on Pinterest