Over mij

Wat mag ik voor jou betekenen?

Ik ben Daphne Véronique, eigenaar van salon Veroda Beauty & Wellness.

Al vanaf jongs af aan ben ik ondernemend, creatief, heb ik oog voor detail en schoonheid. Ik experimenteerde als kind graag met de make-up van moeders en zelfs haar poppen en mijn barbies moesten eraan geloven. Ik (dag) droomde vaak over het hebben van mijn eigen bedrijf.

Voordat ik mijn eigen onderneming ben gestart heb ik veel ervaring opgedaan in vooral de dienstverlenend sector. Deze kennis zijn de bouwstenen geworden voor mijn succesvolle bedrijf. Sinds 2005 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialist, visagist en masseur.

Ik mag mijn klanten al meer dan elf jaar op één van de mooiste plekjes in Veenendaal ontvangen in de door manlief gebouwde cottage waar ik erg dankbaar voor ben. De salon is dé plek voor ontspanning, huidverbetering en ontharen. Ik heb een eigen behandelmethode ontwikkeld waarbij naast je uiterlijke schoonheid er ook aandacht aan je innerlijke schoonheid wordt geschonken. Mijn visie is “True Beauty Lies Within”. Echte schoonheid komt van binnenuit. Ik vind elke vrouw een schoonheid en tijdens de behandelingen is er ook de ruimte voor je innerlijke schoonheid. Je bent uniek, je bent prachtig, je bent kostbaar, je bent mooi. Ik doe mijn werk met professie en passie.

In mijn privéleven ben gelukkig getrouwd en trotse moeder van een dochter. Ik zit altijd vol ideeën, houd van eigenheid en originaliteit. Schrijf, zing, tuinier graag of ben bezig met mijn interieur.

Daphne Veronique lacht
Lippenstift naast de Eiffeltoren

Let op


Hey Beauty,

Ik heb voorlopig helaas geen ruimte  in mijn agenda voor nieuwe klanten. Houd mijn website in gaten voor eventuele nieuwe aanmeldingen.

Alleen voor BRUIDSMAKE-UP heb ik nog ruimte in de salon.

Prachtige groet,
Daphne Veronique

Dit zal sluiten in 20 seconden

Pin It on Pinterest