Kom tot rust

en laat je innerlijke én uiterlijke schoonheid weer stralen.

Ik geef gezichtsbehandelingen met de beste producten

In mijn salon in Veenendaal heb ik gekozen voor de producten van het schoonheidsmerk Xminerals. Deze prachtige producten zijn op basis van Dode zee-mineralen en verrijkt zijn met natuurlijke plantenextracten. De formules van de producten voeden je huid intens, liften waar nodig, hydrateren optimaal en laten je huid prachtig stralen. En naast conditieverbetering van je huid ben ik gespecialiseerd in het ontspannen, zodat jij (weer) helemaal in balans komt.

Gezichtsbehandelingen

BEAUTY Gezichtsbehandeling

Boost je huid met deze ontspannende én effectieve behandeling en voel je als herboren.
Je krijgt een verfrissende reinigingsceremonie, ik geef je huid  een voedend masker en je ontvangt een ontspannende hoofdhuidmassage. De behandeling sluit ik af met een serum en een dag-of nachtverzorging.

RELAX Gezichtsbehandeling 

Unieke behandeling om tot rust te komen. Laat je innerlijke en uiterlijke schoonheid stralen.
Je krijgt een verfrissende reinigingsceremonie , ik breng je wenkbrauwen in perfectie, geeft je huid een voedend en ontspannend masker en je ontvangt een ontspannende hoofdhuidmassage. De behandeling sluit ik af met een serum en een dag-of nachtverzorging. 

 SEASON Gezichtsbehandeling

Luxe & effectieve behandeling met direct zichtbaar resultaat aangepast op de tijd van het jaar
Je krijgt een verfrissende reinigingsceremonie , ik breng je wenkbrauwen in perfectie, geeft je huid een speciaal masker en je ontvangt vervolgens een ontspannende hoofdhuidmassage. De behandeling sluit ik af met een serum op basis van hyaluronzuur en een dag-of nachtverzorging.

STAR Gezichtsbehandeling  

Dé op maat gemaakte sterrenbehandeling. Luxe en ultieme huidverbetering.
Je krijgt een verfrissende reinigingsceremonie , ik breng je wenkbrauwen in perfectie, geeft je huid een Face Lifting masker en je ontvangt vervolgens een ontspannende hoofdhuidmassage en uitgebreide gezichtsmassage. De behandeling sluit ik af met een serum op basis van Kaviaar en Mineralen uit de dode zee en een dag-of nachtverzorging.

TEENAGE Gezichtsbehandeling

Milde reinigende behandeling voor de jonge huid. Voel je lekker in je vel!
Je krijgt een verfrissende reinigingsceremonie, ik geef je huid een reinigend masker en je ontvangt een ontspannende hoofdhuidmassage. De behandeling sluit ik af met een serum en een dag-of nachtverzorging.

GOLD Gezichtsbehandeling 

Verjongende eigenschappen van goud, vernieuwen je huid en geven je het ultieme gevoel van luxe.
Je krijgt een verfrissende reinigingsceremonie , ik breng je wenkbrauwen in perfectie, geef je huid het Colageen Liftingmasker met goudstukjes en ontvang je een ontspannende hoofdhuidmassage.  Vervolgens breng ik het kaviaar ampul aan en krijg je een uitgebreide gezichtsmassage. De behandeling sluit ik af met een serum op basis van kaviaar en goudstukjes  en de dag-of nachtverzorging met stukjes goud.

 

Losse schoonheidsbehandelingen

De perfecte oogopslag

De vorm van je wimpers én je wenkbrauwen zijn erg belangrijk en het is bepalend voor je gelaatsuitdrukking. Ik verwijder overtollige wenkbrauwhaartjes, voor de perfecte oogopslag. Met uiterste precisie verf ik jouw wimpers en wenkbrauwen in de juiste kleurnuance.

 

Epileren €19,50

Verven wimpers €17,50

Verven wenkbrauwen €17,50

Verven wimpers en wenkbrauwen €30 

Verven en epileren wenkbrauwen €32

Make-up

Heb je een speciale gelegenheid zoals een gala, feestje of bruiloft waarbij je een schitterende make-up wil? Of geef je een presentatie of (online) training waarbij je verzorgt voor de dag wil verschijnen? Samen zoeken we naar een prachtige make-up die past bij met jou, je outfit én de gelegenheid.

Feestmake-up €40

Zakelijke make-up €70 

Bruidsmake-up  € 100

Bruidsmake-up (inclusief proefmake-up) € 180

Bride-to-be arrangement € 250

Bride VIP arrangement  

Workshops

Ik heb twee uniekeworkshops ontwikkeld. Als visagiste geef ik je graag advies, tips & trics in de wereld van de  make-up, tijdens de Veroda Make-upworkshop. Ben je meer op zoek naar ontspanning en zou je zelf wat massage-kneepjes van de expert willen leren, dan is de Veroda Massageworkshop echt iets voor jou.

Make-upworkshop individueel €50

Vanaf 2 personen p.p. €30

Massageworkshop 2 personen p.p. €50

Waxen

Face


Wil je van je gezichtbeharing af op een zorgvuldig en natuurlijke manier? Door mijn jarenlange ervaring en speciale techniek zorg ik dat je gezichtshaar verdwijnt zonder de huid te irriteren. Na het waxen voelt je huid zijdezacht aan.

Bovenlip €14,50

Kin  €14,50

Kaaklijn €14,50

Kaaklijn inclusief kin €19,50

Gehele gezicht €27,50

Body

Wil je van je lichaamsbeharing af op een zorgvuldig en natuurlijke manier? Door mijn jarenlange ervaring en speciale techniek zorg ik dat je lichaamshaar verdwijnt zonder de huid te irriteren. Na het waxen voelt je huid zijdezacht aan.

Bij 2 losse behandelingen €2,50 korting op de gehele behandeling.
Bij 3 of meer losse behandelingen €5,- korting op de gehele behandeling.

Onderbenen €29,50

Bovenbenen  €35

Onderbenen & Bovenbenen €50

Handen of voeten €15

Billen €20

Oksels €17,50

Bikini en Brazilan

Wil je van je lichaamsbeharing af op een zorgvuldig en natuurlijke manier? Door mijn jarenlange ervaring en speciale techniek zorg ik dat je lichaamshaar verdwijnt zonder de huid te irriteren. Na het waxen voelt je huid zijdezacht aan.

Bikini wax €20

Bikini String  €30

Bikini Strip €40

Brazilian Wax €42,50

>> Naar waxlady.nl

Pin It on Pinterest