Kom tot rust

en laat je innerlijke én uiterlijke schoonheid weer stralen.

Authentieke gezichtsbehandelingen met de beste producten

De  salon is gevestigd op één van de mooiste plekjes in Veenendaal, is makkelijk bereikbaar en is voorzien van privé parkeerplekken. Ik heb een eigen behandelmethode ontwikkeld waarbij de gezichtsbehandeling geheel manueel gegeven wordt en waarbij massagetechnieken de basis is.  Ik heb gekozen om te werken met natuurlijke, maar hoogwaardige schoonheidsproducten op basis van Dode zee-mineralen, superfruits en plantenextracten. En naast conditieverbetering van je huid ben ik gespecialiseerd in het ontspannen, zodat jij (weer) helemaal in balans komt.

Gezichtsbehandelingen

BEAUTY Gezichtsbehandeling

Boost je huid met deze ontspannende én effectieve behandeling en voel je als herboren.
Jouw behandeling begint met een verfrissende reinigingsceremonie inclusief diepte reiniging. De huid wordt intens voedend met het Instant Treatment Mask  en je ontvangt een ontspannende hoofdhuidmassage. Je behandeling sluit ik af met dag-of nachtverzorging.

LUXE Gezichtsbehandeling 

Unieke behandeling om tot rust te komen én rimpels en fijne lijntjes worden zichtbaar minder. Laat je innerlijke en uiterlijke schoonheid weer stralen.
Uw behandeling begint met een verfrissende reinigingsceremonie inclusief diepte reiniging. Na de reinigingsceremonie breng ik uw wenkbrauwen in perfectie en masseer vervolgens het Xminerals Ultra Rich Hyaluronic Serum in. De huid wordt gelift met het X-Minerals Ultra Lifting Face masker en u ontvangt een ontspannende hoofdhuidmassage. Deze gezichtsbehandeling sluit ik af met een serum op basis van Kaviaar en Mineralen uit de dode zee en een dag-of nachtverzorging, afhankelijk van het tijdstip waarop u behandeld wordt. 

 STAR Gezichtsbehandeling

Dé op maat gemaakte sterrenbehandeling. Luxe en ultieme huidverbetering op basis van de kostbare ingrediënten uit de dode zee.
Uw behandeling begint met een verfrissende reinigingsceremonie inclusief diepte reiniging. Na de reinigingsceremonie breng ik uw wenkbrauwen in perfectie en masseer vervolgens het Xminerals Ultra Rich Hyaluronic Serum in. De huid wordt gelift met het Lifting Face masker en u ontvangt een ontspannende hoofdhuidmassage en uitgebreide gezichtsmassage. Deze sterrenbehandeling sluit ik af met een serum op basis van Kaviaar en Mineralen uit de dode zee en een dag-of nachtverzorging, afhankelijk van het tijdstip waarop u behandeld wordt.

ENERGY Gezichtsbehandeling  

Geef jouw huid een energie “injectie” met NUTRI PEPTIDE, dé anti-aging behandeling die rimpels en hyperpigmentatie herstelt.
Uw behandeling begint met een verfrissende reinigingsceremonie inclusief de GIGI Pre-peeling en geef ik vervolgens de GIGI LACTIC Peeling. Na de reinigingsceremonie breng ik uw wenkbrauwen in perfectie en masseer de GIGI Anti-Aging booster in. De huid wordt intens gevoed met het GIGI Masker en  ontvangt een ontspannende hoofdhuidmassage en uitgebreide gezichtsmassage. Uw behandeling kan worden uitgebreid met het GIGI Gold Mask ( meerprijs €9,50 ). Deze energie-behandeling sluit ik af met het GIGI serum en GIGI moisterizer.

TEENAGE Gezichtsbehandeling

Milde reinigende behandeling voor de jonge huid. Voel je lekker in je vel!
Je behandeling begint met een verfrissende reinigingsceremonie, ik geef je huid een reinigend masker en je ontvangt een ontspannende hoofdhuidmassage. De behandeling sluit ik af met een serum en een dag-of nachtverzorging.

SEASON SPECIAL Wellnessbehandeling 

Elk seizoen heeft haar prachtige kenmerken. 

Heerlijk nazomeren met de effectieve After Summer Gezichtsbehandeling, 
Je ondergaat eerst een zachte reinigingsceremonie inclusief een milde dieptereiniging. Je huid krijgt een boost met het herstellende serum en het intensief hydraterend masker. Je ontvangt een ontspannende hoofdhuidmassage en de behandeling sluit ik af met een dag-of nachtverzorging. 

& ontspannende rug-massage.


Losse schoonheidsbehandelingen

De perfecte oogopslag

De vorm van je wimpers én je wenkbrauwen zijn erg belangrijk en het is bepalend voor je gelaatsuitdrukking. Ik verwijder overtollige wenkbrauwhaartjes, voor de perfecte oogopslag. Met uiterste precisie verf ik jouw wimpers en wenkbrauwen in de juiste kleurnuance.

 

Epileren €19,50

Verven wimpers €17,50

Verven wenkbrauwen €17,50

Verven wimpers en wenkbrauwen €30 

Verven en epileren wenkbrauwen €32

Make-up

Heb je een speciale gelegenheid zoals een gala, feestje of bruiloft waarbij je een schitterende make-up wil? Of geef je een presentatie of (online) training waarbij je verzorgt voor de dag wil verschijnen? Samen zoeken we naar een prachtige make-up die past bij met jou, je outfit én de gelegenheid.

Feestmake-up €40

Zakelijke make-up €70 

Bruidsmake-up  € 100

Bruidsmake-up (inclusief proefmake-up) € 180

Bride-to-be arrangement € 250

Bride VIP arrangement  

Workshops

Ik heb twee uniekeworkshops ontwikkeld. Als visagiste geef ik je graag advies, tips & trics in de wereld van de  make-up, tijdens de Veroda Make-upworkshop. Ben je meer op zoek naar ontspanning en zou je zelf wat massage-kneepjes van de expert willen leren, dan is de Veroda Massageworkshop echt iets voor jou.

Make-upworkshop individueel €50

Vanaf 2 personen p.p. €30

Massageworkshop 2 personen p.p. €50

Waxen

Face


Wil je van je gezichtbeharing af op een zorgvuldig en natuurlijke manier? Door mijn jarenlange ervaring en speciale techniek zorg ik dat je gezichtshaar verdwijnt zonder de huid te irriteren. Na het waxen voelt je huid zijdezacht aan.

Bovenlip €14,50

Kin  €14,50

Kaaklijn €14,50

Kaaklijn inclusief kin €19,50

Gehele gezicht €27,50

Body

Wil je van je lichaamsbeharing af op een zorgvuldig en natuurlijke manier? Door mijn jarenlange ervaring en speciale techniek zorg ik dat je lichaamshaar verdwijnt zonder de huid te irriteren. Na het waxen voelt je huid zijdezacht aan.

Bij 2 losse behandelingen €2,50 korting op de gehele behandeling.
Bij 3 of meer losse behandelingen €5,- korting op de gehele behandeling.

Onderbenen €29,50

Bovenbenen  €35

Onderbenen & Bovenbenen €50

Handen of voeten €15

Billen €20

Oksels €17,50

Bikini en Brazilan

Wil je van je lichaamsbeharing af op een zorgvuldig en natuurlijke manier? Door mijn jarenlange ervaring en speciale techniek zorg ik dat je lichaamshaar verdwijnt zonder de huid te irriteren. Na het waxen voelt je huid zijdezacht aan.

Bikini wax €20

Bikini String  €30

Bikini Strip €40

Brazilian Wax €42,50

>> Naar waxlady.nl

Pin It on Pinterest