Kom tot rust

en laat je innerlijke én uiterlijke schoonheid weer stralen.

Authentieke gezichtsbehandelingen op maat.

Omdat niet iedere huid hetzelfde is, bied ik gezichtsbehandelingen op maat aan. Deze zijn afgestemd op jouw specifieke huidtype en jouw behoeften. Denk aan een ontspanning om de gestresste huid te verhelpen en de doorbloeding te stimuleren, facials speciaal afgestemd op de oudere huid of het behandelen van een onrustige tienerhuid.

ik geef je gezichtsbehandeling volledig manueel, waarbij massages centraal staan. Ik loop niet weg uit de behandeling en geef jou en je huid persoonlijke aandacht. Laat je innerlijke en uiterlijke schoonheid weer te laten stralen met de kostbare ingrediënten uit onze prachtige natuur. Ik heb gekozen om te werken met natuurlijke, hoogwaardige schoonheidsproducten op basis van plantenextracten, kruiden, mineralen en zouten uit de Dode zee. Beleef het zelf en geef jezelf die welverdiende gezichtsbehandeling cadeau.

De  salon is gevestigd op één van de mooiste plekjes in Veenendaal, is makkelijk bereikbaar en is voorzien van privé parkeerplekken. 

Gezichtsbehandelingen

Elke gezichtsbehandeling bestaat uit:
Een zuiverende en verfrissende reinigingsceremonie inclusief diepte reiniging en uitreinigen van je huid. Een intensief voedend liposoom of serum afgesteld op jouw huidtype. Een ontspannende hoofdhuid- nek-en- schoudermassage. Een masker, afgesteld op wat jouw huid nodig heeft. Ook sluit ik elke behandeling af met een oogverzorging en dag -of nachtverzorging, afhankelijk op welk tijdstip je behandeling is

Gezichtsbehandeling 40 minuten50
Gezichtsbehandeling 60 minuten70
Gezichtsbehandeling 75 minuten89
Gezichtsbehandeling 90 minuten €99

De gezichtsbehandeling van 75 minuten wordt uitgebreid met een ontspannende gezichtsmassage en oogmasker. Bij de gezichtsbehandeling van 90 minuten krijg je ook nog een ontspannende handmassage.

Losse schoonheidsbehandelingen

De perfecte oogopslag

De vorm van je wimpers én je wenkbrauwen zijn erg belangrijk en het is bepalend voor je gelaatsuitdrukking. Ik verwijder overtollige wenkbrauwhaartjes, voor de perfecte oogopslag. Met uiterste precisie verf ik jouw wimpers en wenkbrauwen in de juiste kleurnuance.

 

Epileren €21,-

Verven wimpers €21,- 

Verven wenkbrauwen €21,- 

Verven wimpers en wenkbrauwen €40,-

Verven en epileren wenkbrauwen €40,-

Make-up

Heb je een speciale gelegenheid zoals een gala, feestje of bruiloft waarbij je een schitterende make-up wil? Of geef je een presentatie of (online) training waarbij je verzorgt voor de dag wil verschijnen? Samen zoeken we naar een prachtige make-up die past bij met jou, je outfit én de gelegenheid.

Feestmake-up €55,-

Zakelijke make-up €95,- 

Bruidsmake-up  €150,-

Bruidsmake-up (inclusief proefmake-up) €199,-

Workshops

Ik heb twee uniekeworkshops ontwikkeld. Als visagiste geef ik je graag advies, tips & trics in de wereld van de  make-up, tijdens de Veroda Make-upworkshop. Ben je meer op zoek naar ontspanning en zou je zelf wat massage-kneepjes van de expert willen leren, dan is de Veroda Massageworkshop echt iets voor jou. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van mooie outfits uit je eigen kledingkast? Dan is de Spiegelsessie voor jou!

Make-upworkshop individueel €75,-

Massageworkshop 2 personen p.p. €70,-

Selfcare €60,- per uur
Spiegelsessie 
€60,- per uur

Waxen

Face


Wil je van je gezichtbeharing af op een zorgvuldig en natuurlijke manier? Door mijn jarenlange ervaring en speciale techniek zorg ik dat je gezichtshaar verdwijnt zonder de huid te irriteren. Na het waxen voelt je huid zijdezacht aan.

Bovenlip €17,-

Kin  €17,-

Kaaklijn €17,-

Gehele gezicht €42,-

Body

Wil je van je lichaamsbeharing af op een zorgvuldig en natuurlijke manier? Door mijn jarenlange ervaring en speciale techniek zorg ik dat je lichaamshaar verdwijnt zonder de huid te irriteren. Na het waxen voelt je huid zijdezacht aan.

Oksels €20,-

Bikinizone

Wil je van je lichaamsbeharing af op een zorgvuldig en natuurlijke manier? Door mijn jarenlange ervaring en speciale techniek zorg ik dat je lichaamshaar verdwijnt zonder de huid te irriteren. Na het waxen voelt je huid zijdezacht aan.

Bikini wax €30,-

Billen €35,-
Bikini Strip €47,-
Brazilian Wax €49,-

Let op


Hey Beauty,

Ik heb voorlopig helaas geen ruimte  in mijn agenda voor nieuwe klanten. Houd mijn website in gaten voor eventuele nieuwe aanmeldingen.

Alleen voor BRUIDSMAKE-UP heb ik nog ruimte in de salon.

Prachtige groet,
Daphne Veronique

Dit zal sluiten in 20 seconden

Pin It on Pinterest