Het is zomer! Nieuw in de salon is de So Pure gezichtsbehandeling. Een intensieve, luxe én verkoelende gezichtsbehandeling met pure zijde, echt parelextract en Japans bloedgras. Tijdens dit ritueel krijgt u ook een “Treatment Balls” massage met gletsjerwater. Kortom, een heerlijk geurend Feel Good treatment”.

Natuurlijke werkstoffen
In de salon wordt gewerkt met Malu Wilz, een cosmetica merk die staat voor kwaliteit en natuurlijke ingrediënten. Ik geloof dat de natuur ons alles geeft wat de huid nodig heeft. In het “So Pure” treatment zitten bijzondere natuurlijke ingrediënten. Wist u dat zijde uw huid fluweelzacht maakt en vochtvasthoudende eigenschappen heeft en dat Japans bloedgras rijk aan kalium is, wat de eiwitten in uw huid opbouwt en de functie van de cellen stimuleert? De parel, die revitaliserend en het ouderdomsproces vertraagt, komt oorspronkelijke uit de Chinese schoonheidsverzorging.

“Treatment Balls” Massage
De massagestukken bevatten gletsjer water uit te bergen en hebben een unieke werking op de huid. Zeer bijzonder is dat de massage-ballen koel aanvoelen, terwijl ze niet in de koeling bewaard te hoeven worden.De speciale massage zorgt dat de microcirculatie van uw huid verbeterd en voor betere opname van de werkstoffen. Tijdens de behandeling worden ook uw wenkbrauwen mooi in vorm geëpileerd.

Boek nu uw heerlijke “So Pure” gezichtsbehandeling en ga verfrissend de zomer in.

 

sopure

Pin It on Pinterest

Deel dit bericht