Selecteer een pagina

De eerste werkweek is omgevlogen. Wat was het leuk om weer te beginnen, wat was het fijn om mijn klanten weer te mogen behandelen, wat was het benauwd om een mondkapje en gezichtsbeschermer te mogen dragen, maar ik kon ook zo genieten #lovemyjob. Het was wel een beetje gek, hoor ineens weer zoveel te werken, na acht weken niets.

De schoonheid van “your inner beauty”

 

 

Het mooie van mijn werk is dat ik contact heb en maak met heel veel verschillende mensen, voornamelijk vrouwen. Elke mens is uniek, elke vrouw is uniek en heeft haar eigen schoonheid, zowel van buiten als van binnen.  Ik vind innerlijke schoonheid misschien nog wel belangrijker dan uiterlijke schoonheid. Uiterlijk verzorgen is echt heel belangrijk, maar tijdens de behandelingen werk ik ook aan de innerlijke schoonheid van mijn klanten. Ik geloof namelijk dat je mooi bent omdat je een eigen karakter, eigen gaven, talenten en kwaliteiten hebt. Hoe kijk je naar jezelf? Kun je jezelf mooi vinden? Ik hoop het, want wat je voelt dat straal je uit. De wereld spiegelt ons een “ideaalbeeld” voor waar maar weinig vrouwen aan kunnen voldoen. Op worteltjes knagen, omdat je dat perfecte figuur wilt hebben of allerlei middelen laten inspuiten, omdat je er zo jong mogelijk uit wilt zien. Als je je schoonheid niet uitstraalt, is het alleen maar een mooie verpakking. Met de gezichtsbehandelingen die ik geef en de thuisproducten die ik adviseer en verkoop zorg je dat je huid in goede conditie blijft en geef je je inner beauty tegelijk een boost, daar valt niet tegen aan te smeren!  “Let your inner beauty shine

 

Dagboek Dag 3 Dag 4 & Dag 5

Na een intensieve eerste werkweek, heb ik nu eerst de tijd genomen om weer een stukje te schrijven hoe ik deze week heb beleeft.
Het enige wat heel anders is, dan ik “normaal” deed is dat ik elke ochtend mijn temperatuur opneem en ik de hele dag met een mondkapje rondrond, een gezichtsbeschermer op heb en tijdens de gezichtsbehandelingen handschoenen draag. Schoonmaken en heet wassen deed ik altijd al, want als schoonheidssalon werk je volgens de HAM-code (hygiëne, arbeid en milieu). De afgelopen dagen mocht ik weer verschillende klanten ontvangen. Ik heb mooie verhalen gehoord, mogen lachen en huilen en zelfs met een klant gebeden. Hoe bijzonder is dat?
Een romantisch verhaal is het verhaal van mijn klant die 5678 duizend dag getrouwd is (ik heb overigens toestemming van de persoon in kwestie gekregen, omdat ik het vertrouwen van mijn klanten niet wil schaden). Ze kwam binnen en tijdens het reinigen van haar handen blonk aan haar rechtervinger een prachtige ring (je weet wel zo eentje die je alleen in films ziet).  Ze is een “boysmom” en laatst, op die bewuste 5678 duizend-dagen-trouwdag, zat ze nietsvermoedend aan de eettafel. Ze had haar “bigsize” trui aan (zoals ze die zelf noemt), pizza’s voor haar mannen besteld en toen kwam haar man met een liefdesbrief (zwijmel). Haar kids zaten de stukken pizza naar binnen te werken, terwijl mijn klant de tranen in haar ogen had. Haar man zei dat bij een trouwdag een cadeautje hoort en gaf haar een blauw juwelendoosje van Van Manen ( onze plaatselijke juwelier). Ik weet nog dat moment dat ik een juwelendoos kreeg van diezelfde juwelier, in een bootje, in Parijs en toen mijn man mij ten huwelijk vroeg.. maar weer terug naar mijn klant. Ze opende het blauwe doosje en was gechoqueerd. Wat een prachtig liefdescadeau. Bijzonder dat ze in deze coronatijden niet vergeten de liefde te vieren! Wat een romantisch verhaal… Naast romantische verhalen zijn er helaas ook veel minder mooie verhalen. Deze tijd is voor iedereen anders. Er zijn mensen die hun baan kwijt zijn geraakt of hebben hun dierbaren hebben verloren. Het is een wonder dat ik, mijn gezin en al mijn klanten nog gezond zijn en dat er geen van ons het coronavirus heeft gehad. Dit laatste is nog een twijfelgeval, omdat één klant deelde dat ze in februari zo erg de griep had gehad (inclusief longproblemen erbij). Ik heb in februari zelf ook een erg heftige griep gehad met longproblemen. Het blijft een mysteries virus en of we het nu gehad hebben, blijft de vraag. Wat ik als heel bijzonder heb ervaren deze week is dat een klant een vlog ( filmpje) heeft gemaakt over mij. Zo bijzonder! Je kunt dit filmpje bekijken op mijn social media https://www.instagram.com/veroda_ladyboss/   en  https://www.facebook.com/VerodaBeauty. 
Het was een intensieve week , een mooie start voor de salon. Ik ben enorm dankbaar dat ik dit mooie vak weer mag uitvoeren!

p.s. Heb je verder al een kijkje genomen op mijn website? Op mijn site kun je de actuele prijzen en informatie van de behandelingen over mijn behandelingen vinden. Voor nu wens ik je een mooie dag toe .

Prachtige groet,
Daphne Véronique
Eigenaar Veroda Beauty & Wellness

Let op


Hey Beauty,

Ik heb voorlopig helaas geen ruimte  in mijn agenda voor nieuwe klanten. Houd mijn website in gaten voor eventuele nieuwe aanmeldingen.

Alleen voor BRUIDSMAKE-UP heb ik nog ruimte in de salon.

Prachtige groet,
Daphne Veronique

Dit zal sluiten in 20 seconden

Pin It on Pinterest

Deel dit bericht