Op 17 september 2016 hoop ik samen met de twee stichtingen Solid Road en Charity Hands  het evenement : “Charity Ball” te organiseren om geld op te halen voor het goede doel.  Op landgoed Pauwenhof in Voorthuizen zal er een spetterend gala plaats gaan vinden, kun je trés chique dineren en kun je zelfs blijven overnachten op de sfeervolle locatie. Wees welkom en boek je e-ticket op http://charityhands.org/charity-ball/.

gala

Waarom een Charity Ball?
Als Nederlandse vrouw heb ik alle middelen en mogelijkheden gekregen om mijn bedrijf op te zetten en een leven op te bouwen. Ik vind dat iedereen dezelfde  kansen verdient om dit ook te kunnen realiseren, dus ook de mensen in ontwikkelingslanden. Ik ben sinds 2015 ambassadrice van de stichting Charity Hands, een Christelijke hulporganisatie die kleinschalige projecten opzet en microkredieten versterkt in Kameroen, India en Malawi. Tijdens een bijeenkomst van stichting Charity Hands ontmoette ik Yvonne Bussche, directeur van de stichting Solid Road. Deze Nederlandse stichting  helpt (ex-)asielzoekers en mensen zonder verblijfspapieren bij terugkeer naar hun land van herkomst. De stichting geeft vak-trainingen, zodat de ex-asielzoekers en mensen zonder verblijfspapieren kennis opdoen om in eigen land een bedrijf te beginnen.

Charity Ball

Diner à la carte

Prijs € 69,- p.p.  3-gangen diner inclusief een welkomsdrankje en live muziek.
Ontvangst om 16:30 uur
Het diner is van 17:00 uur tot 20:00 uur

Wanneer u een diner boekt heeft u vrij entree voor het gala.

Gala
Prijs: €39,- p.p. inclusief een welkomsdrankje.
Inloop om 20:00 uur
Tijdens deze avond wordt er een Charity veiling gehouden, is er een jazzy-band en een spetterend feest.

Overnachting
Prijs € 49,00 p.p. op basis  van logie met ontbijt.

 

Succesverhaal “Biggetjes in India”
Norbu is een vrouw uit het Noord-Oosten van India, zij was arm en moest voor haar hele familie zorgen. Dankzij een microkrediet van 2000 rupees, omgerekend €29,- heeft ze haar eigen varkentje gekocht en inmiddels terugbetaald. Zij bracht het varkentje groot en verkocht het om vervolgens met de opbrengst hiervan nieuwe biggetjes te kopen. Ze is nu zelfvoorzienend en kan haar familie onderhouden.microkrediet-varkentje
 Nurbu met één van haar varkentjes.

Succesverhaal “Terence’s terugkeer naar Oeganda”
Terence is vroeger boer  geweest en hij wilde graag meer ervaring opdoen binnen de landbouwsector en leren hoe Nederlandse boeren werken. Solid Road heeft Terence in contact gebracht met een kippenboerderij: een biologische boerderij met ruim 5000 legkippen. De eigenaar van de boerderij was enthousiast over de leergierige houding van Terence tijdens de stage en zijn enthousiasme voor kippen. Terence is in juli 2015 naar Oeganda teruggekeerd en  is gelijk begonnen met het bouwen van zijn kippenboerderij. De partnerorganisatie van Solid Road in Oeganda heeft samen met Terence alle bouwmaterialen ingekocht zoals de stenen, het cement. dakplaten en een prachtige watertank van 5000L.

P_20150721_140412
 Terence aan het werk op zijn kippenboerderij.

Succesverhaal “Maria de talentvolle bloemist uit Armenië ”
Asielzoeker Maria had de droom om bloemist te worden. Ze volgde via Solid Road een training bloemschikken en leerde binnen drie het vak. Ze maakt de meest prachtige bloemsierkunst en keerde in januari 2015 terug naar Armenië waar zij nu werkzaam is als bloemist.solid road 2
Maria neemt haar werk serieus en creëert  de mooiste bloemstukken.

Doel van het Charity Ball
Met de opbrengst gaan we een waterput in Kameroen boren, worden er tientallen microkredieten verstrekt in Kameroen, India en Malawi en word er een medical training/ opleiding gegeven in India en Uganda. Daarnaast worden er twintig vaktrainingen  gegeven aan uitgeprocedeerde asielzoekers om hen een hoopvolle toekomst te geven.

Komt u ook naar het Charity Ball?
http://charityhands.org/charity-ball/ 

Pin It on Pinterest

Deel dit bericht